Волейболният шампион Владо Николов едва ли е предполагал, че животът

...
Волейболният шампион Владо Николов едва ли е предполагал, че животът
Коментари Харесай

Владо Николов се научи да дои

Волейболният първенец Владо Николов надали е предполагал, че животът ще му сервира крава, която да дои.

Тази вечер обаче елитният състезател сподели забележителни заложби в тази работа във „ Фермата “. При влизането си в хитовото риалити той се уплаши от кравата Васка, която не му даде да я допре при първия мъжки двубой и Владо загуби от футболиста Алек в тази дисциплинираност.

След като беше пратен за аргатин обаче, най-хубавият диагонал в света, хвана цаката на комплицираното другарство с Васка и тя даде предостатъчно количество мляко . Под вещото управление на дресьорката на кучета – водачи Елена, Николов разруши всичките си страхове от доенето и откри, че е значимо по какъв начин приказваш на Васка.

„ Кравата се успокоява, когато слуша гласа на този, който я дои. Аз мисля, че е значим тонът. А и дамите правят оценка кавалера в мен “, пошегува се с новите си познания фермерът-волейболист.

Преди това звездата Николов изрина обора на опърничавата Васка и съобщи, че срамна работа няма. Владо даже показа, че изпражненията не са му никакъв проблем.

„ Не се окайвам, не е доста по-различно от това да сменяш памперси, а аз в последните години натрупах сериозен опит “, съпостави бащинските несгоди с оборските капитанът.

Тази вечер Божидара Бакалова прати Николов на двубой и той ще се бори за оцеляване във „ Фермата “ идната неделя. Кого ще избере за противник най-силният мъж в риалитито, ще стане ясно на следващия ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР