Волейболният шампион Нефтохимик 2010 започва участието си в първия квалификационен

...
Волейболният шампион Нефтохимик 2010 започва участието си в първия квалификационен
Коментари Харесай

Волейболният шампион Нефтохимик 2010 започва с мач срещу Струмица в първия квалификационен турнир за Шампионската лига

Волейболният първенец Нефтохимик 2010 стартира присъединяване си в първия квалификационен шампионат за Шампионската лига с мач против Струмица от Северна Македония на 27 октомври. Бургазлии са в група 1 и са домакини на шампионата в зала „ Младост “.

Във втория дуел на 28 октомври Нефтохимик ще има за противник унгарския отличник Фино (Капошвар). Възпитаниците на Атанас Петров ще завършат груповата фаза на 29 октомври (неделя) против първенеца на Черна гора Будва.

Часовете на срещите ще бъдат оповестени по-късно, както и цените на билетите.

Форматът на квалификациите за Шампионската лига тази година е нов – на шампионати. Първите два отбора от всеки поток в първата квалификационна фаза се класират за идващия 2-ри кръг, където се играе още веднъж на турнирен принцип. Осемте тима ще се разпределят в нови две групи с по 4 тима. Домакини на тези два шампионата ще бъдат двата тима от 8-те, които са с най-високо класиране в ранглистата.

Победителите от двата шампионата от 2-рия кръг, както и отборът с по-добри индикатори от заелите вторите позиции, се класират непосредствено в групите на Шампионската лига, тъй като 3-и кръг на процедура няма да има. Груповата фаза на ШЛ за сезон 2023/2024 се води 4-и кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР