Волейболният отбор на ЦСКА се класира за финалната четворка на

...
Волейболният отбор на ЦСКА се класира за финалната четворка на
Коментари Харесай

ЦСКА елиминира Раковски за Купата на България

Волейболният тим на ЦСКА се класира за финалната четворка на тирнира за Купата на България при дамите. " Червените " надиграха Раковски (Димитровград) с 3:0 (25:22, 25:23, 25:21) в мач-реванш от 1/4-финалите на шампионата, игран този следобяд в зала " Васил Симов " в София.

Така макар загубата в първата среща с 2:3 гейма преди две седмица ЦСКА се класира за полуфиналите за Купата на България. Финалният шампионат за Купата ще бъде през април, като домакинът към момента не е избран.

Момичетата на Юлия Иванова започнаха по-добре в първия гейм на мача и натиснаха противника с начален удар. Първо при сервис на Полина Нейкова " алените " дръпнаха с 4:0, а малко по-късно и с 9:4 при начален удар на Дарина Куманова. Въпреки, че гостенките от Раковски се приближиха на точка в средата на гейма, ЦСКА не изпусна самодейността и поведе след 25:22. Втората част бе още по-интересна. В него състезателките на Раковски на няколко пъти имаха задатък от 3-4 точки, само че ЦСКА изравняваше. В края Раковски водеше с 23:19, само че " алените " направиха 6 следващи точки още веднъж на сервис на Дарина Куманова, с цел да поведат с 2:0 след 25:23. В третия гейм ЦСКА стартира решително и натрупа преднина от 16:10, само че Раковски настигна " алените ". Гостенките от Димитровград, обаче, нямаха сили за повече и ЦСКА завоюва с 25:21 и 3:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР