Волейболният отбор на Пирин (Разлог) загуби домакинството си на шампиона

...
Волейболният отбор на Пирин (Разлог) загуби домакинството си на шампиона
Коментари Харесай

Мирослав Живков: Във важните моменти Нефтохимик проявиха майсторство

Волейболният тим на Пирин (Разлог) загуби семейството си на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) с 1:3 гейма от междинния 3-и кръг на Суперлигата на България при мъжете.

" Направихме добър първи гейм. Бяхме равностойни във втория. Във значимите моменти те демонстрираха майсторство, самообладание и демонстрираха класа. Превъзхождаха ни като офанзива и като организация на блок. Там загубихме мача ", сподели треньорът на Пирин Мирослав Живков пред Диема спорт.

" Успяваме да посрещаме добре, само че куцаме като организация и механически осъществявания. Това са нещата, върху които би трябвало да продължим да работим. На младите им липсва самочувствие, липсват и умения, които да реализират в тренировките. Младите съумяха да дадат резултат в първия гейм, по-късно не успяхме да задържим равнището на организация с по-опитните хора. По-опитните играчи би трябвало да проявят класа, която ни би трябвало ".

" Първенството е доста мъчно, равностойно. Това, което сме почнали да вършим, в по-дългосрочен план, е да подмладим тима. Ще ни бъде мъчно, само че върху това би трябвало да работим. Лично аз имам високи упоритости. Трябва да се обединим всички – състезатели, треньорски щаб, клуб, характерности. Трябва да гоним организция и положително равнище във всеки мач и единствено по този начин малко по малко ще реализираме някакво равнище ", съобщи Живков.  Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР