Волейболният отбор на Марица (Пловдив) завърши без победа участието си

...
Волейболният отбор на Марица (Пловдив) завърши без победа участието си
Коментари Харесай

Марица завърши без победа в ШЛ

Волейболният тим на Марица (Пловдив) приключи без победа присъединяване си в най-престижния европейски клубен шампионат - Шампионската лига за дами. Момичетата на треньора Борислав Крачанов изгубиха като посетители на румънския КСМ (Търговище), с националката Мира Тодорова, с 0:3 (18:25, 10:25, 24:26) в последния си мач от Група Е на шампионата, игран довечера.

Така Марица приключва на последното 4-о място в крайното класиране в групата без нито една победа, нито един извоюван гейм и нито една извоювана точка. Търговище пък остава на 3-а позиция с 2 победи, 4 загуби и 8 точки, само че също отпада от по-нататъшно присъединяване в плейофите и елиминациите на ШЛ.

Пловдивчанки поведоха с 8:6 при започване на първия гейм на мача, само че последователно домакините от Търговище направиха поврат до 20:15 в своя изгода, като разликата се оказа непреодолима за Марица и румънският отбор взе задатък след 25:18. Във втората част превъзходството на Търговище беше извънредно огромно и резултатът мина през 10:4 и 18:7, а геймът приключи при 25:10. Марица поведе съществено с 12:7 в третия гейм, само че не съумя да се възползва от положителното начало и в последна сметка отстъпи трагично с 24:26, а с това загуби и мача с 0:3.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР