Волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) поиска отлагане на мача

...
Волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) поиска отлагане на мача
Коментари Харесай

Добруджа поиска отлагане на мача с Хебър

Волейболният тим на Добруджа 07 (Добрич) изиска отсрочване на мача с Хебър (Пазарджик), от 9-ия кръг на Суперлигата. Причина за това са здравословни проблеми в състава на добруджанци, като шестима волейболисти са със стомашни проблеми и недоволства. Това е принудило управлението на отбора да подава молба до НВЛ. По стратегия срещата е с Хебър би трябвало да се изиграе в събота (25 ноември) от 18,00 часа. Очаква се решение на НВЛ дали срещата ще се играе или ще бъде отсрочена.

С неразположения са Жулиен Георгиев, Христо Енков, Денис Чавдаров, Николай Тодоров, Денимир Димитров и Петър Христосков. Освен това Христосков е с навехнат гален, като контузията е настъпила по време на подготовка. Направените фотоси са посочили, че съществени увреждания няма, само че за неговото възобновяване ще са нужни към 10 дни. С тима към този момент се приготвят капитанът Димитър Маринков и лекуващият травма Мартин Мечкаров.

" Да, от Добруджа подадоха документи за здравословни проблеми. Ще разгледаме случая и ще решим ", разяснява за BGvolleyball.com директърът на НВЛ-мъже Евгени Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР