Волейболният отбор на Дея спорт (Бургас) записа с6-а поредна и

...
Волейболният отбор на Дея спорт (Бургас) записа с6-а поредна и
Коментари Харесай

Хебър: Благодарим на цялата публика, която не спря да подкрепя отбора!

Волейболният тим на Дея спорт (Бургас) записа с6-а поредна и общо 9-а победа в Efbet Супер Волей. 

Момчетата на италианеца Франческо Кадеду измъкнаха триумф като посетител над първенеца Хебър (Пазарджик) с 3:2 (21:25, 25:17, 25:22, 15:25, 15:13) след невероятна драма в дербито от 14-ия кръг на шампионата, игран в цялостната зала " Васил Левски ".

Победата за бургазлии бе самобитен реванш за изгубения край за Купата на България с 2:3 гейма преди към месец още веднъж в Пазарджик.
 Дея спорт измъкна страхотна победа над първенеца Хебър след невероятна драма в Пазарджик Дея спорт измъкна страхотна победа над първенеца Хебър след невероятна драма в Пазарджик
Така Дея спорт се изкачиха на 5-о място във краткотрайното класиране с 9 победи, 5 загуби и 28 точки. В идващия, промеждутъчен, 15-и кръг бургазлии одобряват втория в подреждането Левски. Срещата е в сряда (15 февруари) от 18,00 часа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От друга страна първенците позволиха второ следващо трагично проваляне с 2:3, като са 4-и в класирането с 10 победи, 4 загуби и 31 точки, с колкото е и 3-ият Нефтохимик 2010 (Бургас), само че с по-добро геймово съответствие. В 15-ия кръг Хебър гостува точно на вицешампионите от Бургас. Двубоят е в четвъртък (16 февруари) от 18,00 часа.
 Камило Плачи: Получи се доста уравновесен мач, някои играчи направиха разликата Камило Плачи: Получи се доста уравновесен мач, някои играчи направиха разликата
“След оспорван мач Хебър отстъпи на Дея с 2:3 гейма. Благодарим на цялата аудитория, която не спря да поддържа тима. Следващият дуел на тигрите е против Нефтохимик в Бургас ”, написаха от Хебър в обществените си мрежи..

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР