Волейболният отбор на Черно море привлече украинеца Артьом Скороход, който

...
Волейболният отбор на Черно море привлече украинеца Артьом Скороход, който
Коментари Харесай

ВК Черно море привлече украински диагонал

Волейболният тим на Черно море притегли украинеца Артьом Скороход, който ще укрепи състава за идващия сезон в родната Суперлига.

33-годишният играч се подвизава на поста диагонал и до момента в кариерата си е играл за сформира от Русия, Израел, Турция, а преди два сезона е определен и за най-хубав състезател в шампионата на Украйна. За последно Скороход е бил част от Апоел Кирят Ата.

" Подписахме контракт и той към този момент публично е наш играч. Надявам се, че ще пасне като жанр на игра на тима и оптимално бързо да се аклиматизира, с цел да разкрие капацитета си. Опитен играч, от който ще могат да научат доста и израстват другите две момчета от школата на този пост. Има два месеца време до шампионата, тъй че да се надяваме, че ще се подготвим добре. С привличането на Скороход, селекцията може да се каже, че ни е завършила. Има вид да вземем още едно момче, с което повеждам сега диалози ", разяснява президентът на варненци Красимир Илиев.

Началото на новия сезон в българското волейболно състезание при мъжете е планувано за уикенда 21-22 октомври, а седмица по-рано ще бъде избран и носителят на Суперкупата на страната.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР