Волейболният отбор на Ботев (Луковит) започна перфектно във втората осмица

...
Волейболният отбор на Ботев (Луковит) започна перфектно във втората осмица
Коментари Харесай

Ботев тръгна с победа във втората осмица на Суперлигата

Волейболният тим на Ботев (Луковит) стартира съвършено във втората осмица на Суперлигата на България. Играчите на треньора Пламен Тодоров победиха изрично вкъщи Славия с в мач от 2-ия кръг, игран довечера в зала " Христо Ботев ".

Срещата беше първа и за двата отбора, откакто мачовете им от първия кръг бяха отсрочени поради ковид. В идващия 3-и кръг Ботев гостува на Арда в Кърджали, а Славия приема Берое 2016 (Стара Загора). Двубоите са надлежно в петък (13 ноември) и събота (14 ноември).

" Белите " започнаха мощно в първата част, след което домакините от Ботев заиграха по-стабилно и настигнаха противника. Последва поврат и Ботев излезе напред в резултата. В основните моменти двата тима се сбориха, само че в последна сметка Мирослав Братанов и компания измъкнаха мъчно гейма след 28:26. В идващите два гейма луковитци преобладаваха изцяло и закономерно записаха чиста победа с 3:0 след 25:15 и 25:18.

Най-резултатен за Ботев бе Мирослав Братанов с 19 точки ( 6 аса! , 2 блока, 50% успеваемост в офанзива и 43% положително посрещане) за успеха, като бе отличен и за MVP на мача. Иван Панков добави още 17 точки (1 блок, 1 ас и 65% положително посрещане) за триумфа. За отбора на Славия Васил Николов завърши с 13 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР