Волейболният Нефтохимик 2010 (Бургас) изоставаше с 0:2 срещу Левски, но

...
Волейболният Нефтохимик 2010 (Бургас) изоставаше с 0:2 срещу Левски, но
Коментари Харесай

Иван Станев: Положението е тежко, но трябва да сме готови за всеки мач

Волейболният Нефтохимик 2010 (Бургас) изоставаше с 0:2 против Левски, само че стигна до 2:2 при семейството си на „ сините “ в 5-ия кръг от Efbet Супер Волей. В последна сметка, макар борбеността и самоотвержената игра, бургазлии отстъпиха в тайбрека и изгубиха с 2:3 гейма. Ето какво призна играещият старши треньор на Нефтохимик Иван Станев след мача:
 Левски излъга Нефтохимик в Бургас Левски излъга Нефтохимик в Бургас
" Поздравления за двата тима, стана здрава борба. Промените за нашия тим пристигнаха с момчетата, които се включиха извън, тъй като тези, които започнаха не можаха да тръгнат по най-хубавия метод. Поздравления за моите състезатели. След като изоставахме с 0:2 гейма се върнахме в мача. Имахме своите обстановки в тайбрека, можеше да излезем и ние краен победител. "
 Николай Желязков: Справихме се в тайбрека и това е най-важното Николай Желязков: Справихме се в тайбрека и това е най-важното
" Тежко е ситуацията в нашия състав. За този мач бяхме с двама централни блокировачи. Имаме доста контузени. Тошко Димитров оказва помощ за втори диагонал. Ръководството е подхванало неща, с цел да се вдигне тима, само че ще би трябвало време. Поздравления за отбора ни, че вкарахме мача в таберек. В него при едно две- рационални решения можеше да се поздравим с триумф. "

" В идващите дни имаме тежко пътешестване за евротурнирите, в неделя играем с Дея спорт. Но това е нашата специалност. Трябва да бъдат подготвени момчетата. На думи звучи елементарно, на процедура е мъчно. Такава е програмата, сгъстена е. Умора може да има, само че не трява да се загатва. Трябва да сме подготвени за идващите мачове. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР