Волейболният национал Цветан Соколов, който преди малко повече от месец

...
Волейболният национал Цветан Соколов, който преди малко повече от месец
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Чувствам се наистина добре и виждам ясен напредък всеки ден

Волейболният национал Цветан Соколов, който доскоро повече от месец претърпя интервенция на лявото коляно, показа пред клубния уебсайт на италианския Кучине Лубе (Чивитанова), че се усеща в действителност добре и вижда явен прогрес с всеки ден.

" С всеки минал ден съм по-добре. Чувствам се в действителност добре и виждам явен прогрес всеки ден. Лекарите ми споделиха, че възобновяване ми върви съвършено след двата ми прегледа, направени до в този момент, тъй че съм доста удовлетворен от обстановката. Вече започнах и да прегъвам коляното. Просто би трябвало да преодолея страха от първите придвижвания и нататък мисля, че ще бъде по-лесно ", показа Цецо Соколов.

" Нямам самообладание да заиграя с огромния Лубе. Наистиина се ражда доста мощен тим и се надявам, че от ден на ден почитатели ще дойдат да гледат. Вярвам, че през идващия сезон ще има още повече страсти, които да изживеем дружно, както се видя на финала за Скудетото, където тифозите ни помогнаха доста ", сподели още българският диагонал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР