Волейболният национал Николай Учиков и неговият UPCN (Сан Хуан) се

...
Волейболният национал Николай Учиков и неговият UPCN (Сан Хуан) се
Коментари Харесай

Ники Учиков и UPCN на полуфиналите за Купата на Аржентина

Волейболният национал Николай Учиков и неговият UPCN (Сан Хуан) се класираха за полуфиналите на шампионата за Купата на Аржентина. Учиков и съотборниците му се постановиха над Хихантес дел Сур (Неукен) с 3:1 (25:17, 18:25, 25:21, 25:20) във втория си мач от груповата фаза на шампионата.

По този метод UPCN се класира за финалната четворка за Купата на Аржентина, дружно с домакините от Хихантес дел Сур, съгражданите си от Обрас и другия гранд Боливар, които завоюваха останалите предварителни групи на шампионата. На полуфиналите Учиков и компания ще излязат против Боливар, а в другата среща ще спорят Обрас и Хихантес дел Сур. Мачовете са надлежно в събота (21 декември) от 23,00 часа българско време и през нощта против неделя (22 декември) от 02,00 часа. На идващия ден пък ще бъдат срещите за бронза и за трофея.

Николай Учиков игра цялостен мач за UPCN и приключи с 9 точки (1 блок и 33% успеваемост в атака) за успеха . Максимилиано Гауна (2 блока, 2 аса и 57% успеваемост в атака) и Алехандро Торо (1 блок, 2 аса, 57% успеваемост в офанзива и 85% положително посрещане) станаха най-полезни за триумфа с 12 и 11 точки. За отбора на Хихантес дел Сур резервата Уилнер Ривас (1 блок, 50% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане) и Бруно Лима (1 ас и 39% успеваемост в атака) осъществиха 13 и 12 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР