Волейболният национал Николай Пенчев, който по-рано през седмицата остана в

...
Волейболният национал Николай Пенчев, който по-рано през седмицата остана в
Коментари Харесай

Ники Пенчев гледа новите си съотборници, те падат от СКРА на старта в Полша

Волейболният национал Николай Пенчев, който по-рано през седмицата остана в Полша подсилвайки приключилия 12-и в Плюс Лигата Купрум (Любин), изгледа първия мач на новите си съотборници през новия сезон.

Волейболистите на Марсело Фронковяк взеха гейм, само че падаха вкъщи от гранда СКРА (Белхатов) с в среща от 1-ия кръг на шампионата, играна нощес пред към 500 фенове.

Най-резултатни за Купрум бяха Роналд Хименес (2 блока и 52% успеваемост в атака) и Камил Марушчик (55% успеваемост в офанзива и 41% положително посрещане) с 19 и 18 точки, само че и това не бе задоволително за триумф.

За отбора на СКРА иранският национал Милад Ебадипур (2 аса, 56% успеваемост в офанзива и 54% положително посрещане) и Душан Петкович (43% успеваемост в атака) осъществиха 17 и 15 точки за успеха.

Въпреки това, за най-полезен състезател (MVP) на мача бе разгласен центърът Норберт Хубер, който заби още 14 точки (2 блока и 92% успеваемост в офанзива! ) за триумфа.

Очаква се Ники Пенчев да дебютира за своя нов отбор още във втория кръг, когато Купрум са още веднъж домамики, само че този път на ВЕРВА ОРЛЕН Палива (Варшава). Мачът е в петък (18 септември) от 21,30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР