Волейболният национал Мартин Атанасов и шампионът Зираатбанк (Анкара) записаха лесна

...
Волейболният национал Мартин Атанасов и шампионът Зираатбанк (Анкара) записаха лесна
Коментари Харесай

Мартин Атанасов и Зираатбанк с лесна победа над Алтекма и Георги Татаров в Турция

Волейболният национал Мартин Атанасов и първенецът Зираатбанк (Анкара) записаха лесна 20-а победа в турската Лига 1. Атанасов и компания биха без проблеми вкъщи Алтекма, с младежкия национал Георги Татаров в състава, с 3:0 (25:20, 25:19, 25:13) в мач от 24-ия кръг на шампионата, игран този следобяд пред едвам към 200 фенове в зала " Башкент ".
 Мартин Атанасов и Зираатбанк без късмет против Халкбанк в дербито на Турция Мартин Атанасов и Зираатбанк без късмет против Халкбанк в дербито на Турция
Така Зираатбанк продължава да твърдо на второ място във краткотрайното класиране с 20 победи, 3 загуби и 57 точки. Татаров и съотборниците му пък са едвам 12-и със единствено 5 победи, 18 загуби и 17 точки. В идващия, предпоследен, 25-и кръг от постоянния сезон първенците от Зираатбанк са посетители на гранда Фенербахче, до момента в който Алтекма е хазаин на различен от грандовете - Галатасарай. Срещите са в неделя (9 април) от 15,00 и 16,00 часа.

Мартин Атанасов игра цялостен мач за Зираатбанк и приключи със скромните 9 точки (1 блок, 62% успеваемост в офанзива и 54% положително посрещане - +3) за триумфа.

Най-полезни пък бяха Вутер Тер Маат (2 блок, 2 аса и 79% успеваемост в офанзива - +13) и Османи Хуанторена (1 блок, 60% успеваемост в офанзива и 64% положително посрещане - +7) с 15 и 13 точки за успеха.

От друга страна Георги Татаров влезе за малко като запаса за гостите от Алтекма във втория и третия гейм и се регистрира с едвам 2 точки (50% успеваемост в офанзива и 33% положително посрещане) . Единственият с двуцифров актив бе Франсиско Соуса с 11 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР