Волейболният Левски почти със сигурност няма да се възползва да

...
Волейболният Левски почти със сигурност няма да се възползва да
Коментари Харесай

Президентът на Левски: Да играем в Европа? Не на всяка цена

Волейболният Левски съвсем сигурно няма да се възползва да играе в Европа, в случай че се отвори такава опция пред клуба. Това съобщи президентът и изпълнителен шеф на “сините” Давид Давидов пред Sportal TV.
 Интервю с Владо Николов и Давид Давидов пред Sportal.bg @@@
" Честно казано сме малко на кръстопът за решението дали да играем в Европа. Преди всичко за нас е значимо тимовете заслужили тази отговорност да вземат участие там, а не по стичане на събитията и отводи. Надяваме се да не се стига до там и класирате се тимове да проявят желанието да се включат в европейските шампионати. Ако това не се случи, ще решаваме в последния миг ", разяснява Левски Давид Давидов особено пред Sportal TV .
 Левски - Пирин 3:2 @@@
" Аз бих желал тимът да играе, само че след разочароващото показване и тази година, което направихме в евротурнирите си задавам въпроса " Струва ли си да се харчат толкоз пари, в случай че хората не са стимулирани? ". Задавам си го, тъй като тази година бях безусловно уверен, че можем да преодолеем холандците и да играем добре против Сургут. За страдание отпаднахме безусловно безславно от холандския тим, който не е нищо изключително, само че по този начин или другояче ни победиха ", призна и треньорът на отбора Владимир Николов пред Sportal TV .
 Интервю с Владо Николов и Давид Давидов пред Sportal.bg @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР