Волейболният Левски победи като домакин Добруджа 07 (Добрич) с 3:0

...
Волейболният Левски победи като домакин Добруджа 07 (Добрич) с 3:0
Коментари Харесай

Николай Желязков: Направихме страхотни неща, а в някои от ситуациите бяхме на много високо ниво

Волейболният Левски победи като хазаин Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма и записа 7-а победа, като още веднъж се завърна на върха в класирането на Efbet Супер Волей. Треньорът на „ сините “ Николай Желязков изрази удовлетворение от представянето на своя отбор в този мач:
 Левски още веднъж отпред в Efbet Супер Волей, Игор Юдин дебютира Левски още веднъж отпред в Efbet Супер Волей, Игор Юдин дебютира
" Не сме очаквали тази среща да бъде лека. Отборът на Добруджа е класен и класирането му сега не дава отговор на неговите благоприятни условия. Добруджа е твърд противник, само че се справихме. След първия гейм доминирахме тотално. Трябва да отдадем засруженото на гостите, те рискуваха на сервис и ни затрудниха доста. Срещу нас повече от съперниците ни се хвърлят и играят освободено. Но и ние през днешния ден показахме доста стойности игра. Спечелихме с игра, а не инцидентно. Направихме страхотни неща, които ме радват, а в някои от обстановките бяхме на доста високо равнище. "

" Не е елементарно да се избере MVP, тъй като всички играха доста добре. Но Алехандро Торо заслужи заради обстоятелството, че беше водеща фигура в тима, която даваше успокоение и направи доста значими отигравания в тежки обстановки. Игор Югин стартира да тренира. Чувства се по-добре. Не е в опитмално положение, само че е радващо, че тренира и скоро ще можем да го употребяваме в цялостна степен. Смятам, че ще бъде една огромна помощ за тима. "

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР