Волейболният Хебър (Пазарджик) ще бъде домакин на 1/8-финалите и 1/4-финалите

...
Волейболният Хебър (Пазарджик) ще бъде домакин на 1/8-финалите и 1/4-финалите
Коментари Харесай

Пазарджик и Хебър домакинстват за Купата на CEV на 15-16 декември

Волейболният Хебър (Пазарджик) ще бъде хазаин на 1/8-финалите и 1/4-финалите на влиятелния европейски шампионат за Купата на CEV, а дуелите ще бъдат предавани онлайн във фейсбук страницата на пазарджиклии в особено предаване.

На 15 и 16 декември зала " Васил Левски " в Пазарджик ще одобри 1/8-финалите и 1/4-финалите на европейския шампионат за Купата на CEV. В първия ден пазарджиклии ще се изправят против съветския гранд Зенит (Санкт Петербург), а чешкият Дукла (Либерец) против Строител (Минск) от Беларус. Победителите от двата дуела ще излязат един против различен на идващия ден на 1/4-финал. Всички мачове ще бъдат предавани онлайн във фейсбук страницата на пазарджиклии в особено предаване с четири HD камери и коментатор.

До влиятелното домакинство за Хебър се стига след чоп изработен през ноември месец в централата на CEV. От клуба хазаин споделиха, че организирането на мачове от това равнище, изключително в конюнктура на пандемия, е предизвикателство. " Правилата в действителност са десетки, само че за нашия екип всяко ново предизвикателство е триумф, тъй като това ни разрешава да надграждаме като клуб. Надявам се този възторг да бъде трансфериран и на игрището и да влезем освободени в мача”, разяснява президентът на Хебър Александър Иванов.

По-рано в шампионата Хебър записа две победи с 3:0 гейма против албанския Ерзени (Шияк) и подсигурява мястото си в идващия стадий на шампионата. Срещу съветския гранд пък тимът от Пазарджик влиза и след две значими победи в шампионата с 3:1 като посетител на Монтана и 3:0 вкъщи против Марек Юнион Ивкони (Дупница). Старши треньорът на Хебър Атанас Петров още не знае дали ще може да разчита на Пламен Шекерджиев. Всички останали упражняват на цялостни обороти за мача против Зенит (Санкт Петербург).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР