Волейболният Добруджа 07 (Добрич) приема днес Славия в мач от

...
Волейболният Добруджа 07 (Добрич) приема днес Славия в мач от
Коментари Харесай

Данаил Милушев очаква тежък мач със Славия

Волейболният Добруджа 07 (Добрич) приема през днешния ден Славия в мач от 13-ия кръг на Efbet Супер волей. Мачът е от 18,00 часа в зала „ Добротица “. Преди този кръг двата отбора са на последните две места в класирането. Добруджанци са на 11-о място с 6 точки, а Славия е на последната 12-а позиция с две точки, които са завоюва през есента тъкмо против Добруджа, когато в София " белите " победиха с 3:2 гейма. В лагера на добричкия отбор са окуражени да запишат безапелационен триумф против Славия.
 ЦСКА измъкна победа над Добруджа в Добрич ЦСКА измъкна победа над Добруджа в Добрич
Либерото Николай Тодоров е убеден, че отборът ще запише чиста победа над столичани. " Отборът има капацитет, стига да почистим тези неточности, които вършим в съвсем всеки мач. Проблемът е само в нашето игрище ", сподели Тодоров. По думите му загубата от ЦСКА преди седмица не е развалила настроението в тима.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Според наставника Данаил Милушев, който през вчерашния ден отпразнува своя 39-и рожден ден, мачът със Славия ще бъде тежък. " Помните какво се случи в мача в София. Това са млади момчета, които се борят за всяка една топка. Трябва да излезем без никакво подценяване и да покажем повече рутина и успокоение ", сподели Милушев.

" След мача с ЦСКА остана едно отчаяние, тъй като в четвъртия гейм водихме с 5 точки, само че не успяхме да затворим гейма и да вкараме мача в тайбрек. За страдание през годината имаме доста случаи, в които не успяхме да спечелим нашите обстановки ", разяснява още Милушев.

Той още веднъж повтори, че следва тежък мач поради потребността от наложителни три точки. " Тези точки са ни нужни, с цел да натрупаме самочувствие и религия ", сподели още треньорът.

Той призна, че е удивен от публиката на Добруджа, която в тези сложни момента за тима, не стопира да го поддържа.

dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР