Волейболният Черно море загуби като гост на Пирин (Разлог) с

...
Волейболният Черно море загуби като гост на Пирин (Разлог) с
Коментари Харесай

Волейболният Черно море загуби с 0:3 при гостуването си на Пирин в Разлог

Волейболният Черно море загуби като посетител на Пирин (Разлог) с 0:3 (15:25, 22:25, 21:25) в мач от 16-и кръг на efbet Супер Волей, който се игра в зала „ Септември “.

С това разложани означиха пети триумф, като с 11 загуби и 16 точки заемат девето място във временото класиране. Те са единствено на победа от състава на Черно море, който резервира позиции в осмицата на шампионата с 6 триумфа, 7 загуби и 15 точки, написа BGvolleyball.com.

Домакините бяха повече от безапелационни в този дуел. Разпределителят Любомир Агонцев сподели следващи отлични изяви като диригент на отбора, а младият Кристиян Алексов означи мощен мач.

Пиринци бяха по-добри на множеството детайли, като най-много имаха съществено предимство на обсада. В първия гейм разложани стартираха със 7:3 в своя изгода, като задатъкът от четири точки се задържа доникъде. След това пиринци не разрешиха никакво противопоставяне и взехайгейма с огромна разлика.

Лидерството на домакините се резервира и във втората част, в която те поведоха с 19:14. Те обаче преждевременно взеха решение и гейма е извоюван и настъпи разпределяне. Варненци използваха съмненията и понижиха до точка 21:22. В сублимния миг разложани въпреки всичко резервираха успокоение. Успешно отиграване на Дейвид Кръстев и единична обсада на Агонцев дадоха още веднъж преднина 24:21, а Кристиян Алексов затвори гейма с сполучлива офанзива.

.В третата част имаше по-голяма оспорваност. Гостите стояха по-близо в резултата от самото начало. Получи се идентична обстановка, като Пирин водеше с 2 точки в решитените минути 23:21. В последна сметка домакините не разрешиха изненади, направиха точкова серия завоюваха гейма за чиста победа.

Либерото Дафин Коцаков бе определен за Най-полезен играч MVP на мача.

Реализатор за успеха на Пирин бе Дейвид Кръстев с 18 точки ( 2 блока, 2 аса). Кристиян Алексов добави 14 точки за триумфа (1 блок).

За Черно море Симеон Димитров бе най-резултатен с 13 точки (1 ас).

Старши треньорът на Черно море Пламен Христо приказва след мача:

„ Разбира се, че не съм удовлетворен. Разликата в този мач  се споделя Любомир Агонцев, който е най-хубавия разпределител в родното състезание. Не успяхме в посрещане. Не можахме да дадем даже 20 % от играта си. “

„ Продължаваме напред. Както през първия сезон победихме Левски, в този момент ще пробваме с Берое. Започваме да развиваме децата от школата. Ще им дадем опция повече да играят. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР