Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) бяха посрещнати в Община Пловдив

...
Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) бяха посрещнати в Община Пловдив
Коментари Харесай

Кметът към шампионките от Марица: Вие се превръщате в легенда

Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) бяха посрещнати в Община Пловдив от кмета Костадин Димитров, откакто в събота маричанки завоюваха своята 9-та Купа България след триумфа против ЦСКА във финала в София. На събитието участваха волейболистките на Марица, треньорския щаб, мениджърът на клуба Борис Халачев и админа Ивелина Монова, както и ръководителят на Общинския съвет Атанас Узунов и зам.-кмета по спорта Николай Бухалов.
Прочетете още
" Радостни сме, че още веднъж донесохте Купата в Пловдив. Аз също съм бил състезател и знам какъв брой старания коства всичко това. Пловдив се гордее с вас и ние като общинско управление сме подготвени да ви оказваме помощ. Може да разчитате на нас. Вие се превръщате в легенда. Легенда, която с помощта на вашите старания, общински средства и бизнес компании, които ви поддържа се получава това, което е сега. Страхотни се и ви поисквам триумф ", сподели кметът на Пловдив Костадин Димитров. 

" Ние сме горди от извоюваната Купа и представляваме град Пловдив и ще продължаваме да пишем история и да се конкурираме с водещите софийски клубове по трофеи. Вече държим върха по поредни титли. Благодарим на Община Пловдив, че ни оказва помощ. Ще предложим един вид за в допълнение финансиране на клубовете след среща с Общината. Ще продължаваме да се борим и ще създадем всичко допустимо да излезем от групите на Шампионската лига. Ще се постараем да продължаваме да ви радваме ", съобщи мениджърът на ВК Марица - Борис Халачев. 

" Аз съм един от най-големите ви почитатели и не пропущам мач. Изиграхте страховит мач и макар доста аудитория на ЦСКА успяхте да успехите. Направихте и доста мощен мач в Будапеща и в кръга на шегата може би би трябвало да играете по-често като посетител. Надявам се оттук насетне това, което сме си сложили като цел ще го реализираме ", добави ръководителят на Общинския съвет Атанас Узунов.

" Никога не съм се съмнявал, че ще спечелите тази купа. ВК Марица е институция във волейбола. Знам какъв брой съществено се готвите. В спорта има върхове и падения. Сигурен съм, че ще се завърнете още по-силни в Шампионска лига. С каквото може ще ви поддържаме. Всичко, което е реализирано е с доста труд и сериозна организация ", сподели зам.-кметът по спорта Николай Бухалов.

След края на конференцията маричанки се снимаха с Купата пред входа и на тересата на Общината.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР