Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева допуснаха първа загуба

...
Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева допуснаха първа загуба
Коментари Харесай

Доби Рабаджиева и Христина Русева с първа загуба в Турция

Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева позволиха първа загуба дружно с техният Галатасарай (Истанбул) в турската Лига 1. Вицешампионките на Турция отстъпиха на международния клубен първенец Еджзаджъбашъ Витра (Истанбул) с 1:3 (23:25, 25:22, 16:25, 19:25) в дербито на междинния 3-и кръг на шампионата.

Доби Рабаджиева игра устойчиво за " Джим бом " и стана най-резултатна с 12 точки (1 ас, 48% успеваемост в офанзива и 46% съвършено посрещане). Христина Русева стартира като титулярка за Галатасарай, само че бе заменена в третия гейм от Шинийд Джак. Паяка, както е известна българската националка, се регистрира със 7 точки (3 блока, 2 аса и 50% успеваемост в атака) . За отбора на Еджзаджъбашъ сръбската звезда Тияна Бошкович заби 17 точки (2 блока, 2 аса и 46% успеваемост в атака), а резервата Мелиха Исмаилоолу добави още 13 точки (2 блока, 55% успеваемост в офанзива и 73% съвършено посрещане) за успеха.

Така Рабаджиева, Русева и компания са на 4-о място във краткотрайното класиране с 2 победи, 1 загуба и 6 точки, с колкото е и 5-ия Нилюфер. В идващия 4-и кръг Галатасарай ще играе с различен от грандовете - Вакъфбанк. Дербито на кръга е в събота (28 октомври) от 15,00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР