Волейболните национали се завърнаха от Китай и се насочват с

...
Волейболните национали се завърнаха от Китай и се насочват с
Коментари Харесай

Волейболните национали се надяват на нови победи в мачовете в София

Волейболните национали се завърнаха от Китай и се насочват с мисъл за нови победи към шампионата от Лигата на нациите, на който са домакини. Българският тим победи Китай и Аржентина, само че отстъпи против Съединени американски щати в първите си срещи от конкуренцията.

" Играем мач за мач, задачата ни е да бием във всяка една среща. Това ни е стратегия най-много, а дали ще се реализира ще забележим на шампионата в София в петък, събота и неделя ", сподели селекционерът Пламен Константинов.

Съставът ще играе в " Арена Армеец " против Сърбия, Австралия и Русия. Мачовете са от петък до неделя, като и трите срещи са от 20.00 часа. Билетите за дуелите се продават в мрежата на Eventim.

" Уморени сме, само че това няма значение. Важното е, че тръгнахме добре в първия шампионат и отбелязахме две победи. Очаквам да продължим по този начин и да покажем страхотна игра на домакинския шампионат в София ", съобщи диагоналът Николай Учиков.

Според либерото Теодор Салпаров успехите против Китай и Аржентина са били заслужени. " Тези триумфи ни дават по-голямо самочувствие за идните дуели против класните противници на домашния шампионат в " Арена Армеец ", добави той.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР