Волейболните национали на България до 21 години са щастливи от

...
Волейболните национали на България до 21 години са щастливи от
Коментари Харесай

Националите на България по волейбол до 21 години са щастливи от постигнатия успех на световното първенство

Волейболните национали на България до 21 години са щастливи от постигнатия триумф и третото място, извоювано на международното състезание в Бахрейн. Центърът Ивайло Дамянов, който е един от главните състезатели в отбора, е съумял да одобри случилото се на шампионата през юли, когато се е прибрал в родината.

" В самото начало не осъзнах всичко, тъй като допуснахме загуба на полуфиналите. След завръщането разбрах какво тъкмо сме създали и съм удовлетворен ", разяснява Дамянов на конференция.

Неговият съотборник Владимир Гърков е задоволен от победния свършек на шампионата за България.

" Много съм благополучен, тъй като съвсем на всяко състезание взимаме медали. По-добре да приключим шампионата с победа. Много е мотивиращо да побеждаваме с оценки. Това вероятно би ни помогнало един ден и в мъжкия народен тим ", безапелационен е Гърков.

Стоил Балев, който замести контузения разпределител Симеон Николов за шампионата в Бахрейн, сподели: " Много значим орден и огромно отличие. Тимът игра и за Симеон Николов. Справих се, само че отсъствието му беше доста значимо. "

Велислав Антов също е благополучен от триумфа за България: " Направихме доста положително показване след мощната подготовка. Определено сме подготвени да реализираме още доста триумфи. "







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР