Волейболниият клуб от Суперлигата на България Тетевен Волей, който през

...
Волейболниият клуб от Суперлигата на България Тетевен Волей, който през
Коментари Харесай

Уникално! Тетевен Волей привлече национал, но търси още играчи в интернет…

Волейболниият клуб от Суперлигата на България Тетевен Волей, който през миналия сезон финишира на влиятелното 8-о място, съумя да притегли за новия сезон разпределителя на националния тим на България Любомир Агонцев, само че продължава да търси още играчи за новия сезон и то в интернет
 Любо Агонцев укрепи Тетевен Волей

ВК Тетевен Волей търси играчи, които да подсилят отбора в третия сезон в елита на България. От клуба молят състезателите с опит и капацитет, които към момента нямат ангажимент с различен тим за идния сезон, да се свържат с управлението, с цел да им бъде даден късмет за изява с екипа на " зелените ".
Тимът не е завършил със селекцията, макар че до началото на сезона има по-малко от 20 дни. Ръководството е в подготвеност да посрещне всеки, който счита, че има нужните качества и данни за професионален волейбол. Необходимо е възможните нови да са практикували интензивно в тим от Суперлигата или Висшата лига.

Желаещите да се пробват би трябвало да заявят желанието си на email: [email protected] или на 0892/602 700 .

От управлението на Тетевен Волей показаха вяра, че в идващите няколко дни нещата да придобият по-голяма изясненост и съставът да бъде бистър на 100%. Предвиждат се 3 контроли, които да се проведат преди първия дуел от шампионата за сезон 2017/2018 против ЦСКА. Датите и часовете са в развой на уточняване. Предстои и специфична конференция, на която ще бъдат разисквани задачите и упоритостите пред " зелените ".

Клубът е единственият в Централна Северна България, изявяващ се в елита. Въпреки това получава минимални средства от Общината. Затова от управлението приканват фирмите в страната, и най-много в района да окажат подпомагане и поддръжка. " Надяваме се, че ще успеем да осигурим базовото финансиране, с цел да запазим мъжкия отбор в Суперлигата и да бъдем конкурентни на останалите тимове. "
От основаването си през 2008 година Тетевен Волей действа с концепцията да възроди волейболните обичаи на града от 70-80-те години и може да се похвали с школа с над 100 деца, няколко юношески национала в другите гарнитури. За 9 години мъжкият тим се изкачва от последна дивизия до първа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР