Волейболната звезда Теодор Салпаров иска бебе от д-р Стилянова. Актрисата

...
Волейболната звезда Теодор Салпаров иска бебе от д-р Стилянова. Актрисата
Коментари Харесай

Теодор Салпаров и д-р Стилянова готови за бебе

Волейболната звезда Теодор Салпаров желае бебе от доктор Стилянова. Актрисата Ралица Паскалева и спортистът се сгодиха преди няколко седмици и към този момент мислят за деца, научи HotArena .

Двойката си е споделила „ Да ” напълно неотдавна, а годежа отпразнуваха на остров Бали. Там измежду екзотиката на палмите и небесно синьото море, влюбените евентуално ще насочат напъните си и към най-важния стадий от връзката си – основаването на правоприемник.

„ Теди е подготвен за второ дете и вижда в Ралица бъдещата майка. Влюбен е до уши в нея, както и тя в него.

Много са сладки. Пречка е единствено кариерата на Ралица, тъй като има доста задължения и решимостта да стане родител. Но и на нея към този момент й е време.
Дано всичко да е наред и скоро да ни зарадват с хубавата вест ”, споделят близки на двамата влюбени.

Салпаров към този момент има един 10-годишен наследник от предходния си брак, който е срещнал с приятелката си. Ралица и дребния Жорко откровено се харесали от първата среща, а наскоро той даже разгласява общо селфи на двамата.

Самата актриса приема малчугана за свое дете, а е в другарски връзки и с някогашната брачна половинка на годеника си.

Самият Салпаров признава, че Ралица несъмнено има качества за отлична майка и желае най-малко две деца от нея . Така че рано или късно, следва това да се случи.

Засега двамата не са коментирали публично сватбените си проекти, само че е допустимо да си създадат загадка екзотична женитба на остров Бали. Ралица разгласява даже фотография от острова, на която се забавлява.

А гаджето й не се скъпи на суперлативи за нея.

„ Това, че е секси, красива и известна, е най-малкото, което може да се каже за моето момиче ”, не пести суперлативи Салпаров в обществените мрежи. А тя му отвръща, че е най-щастливото момиче в света.

„ Нашето влюбване се случи естествено и красиво. Това е най-хубавото от тази връзка – че е доста естествена ”, споделя Теодор за старта на връзките сред него и Ралица.

Макар и доста натоварени, двамата вършат всичко, с цел да поддържат връзките си. Ралица е най-често в София, където вървят фотосите на сериала „ Откраднат живот ”. Салпаров пък играе в Бургас, където е играещ състезателен шеф на „ Лукойл Нефтохимик ”.

При все това дистанцията от столицата до морето се взима бързо и постоянно. А даже и да не живеят към момента под един покрив, двамата съществено се замислят за тази крачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР