Волейболистките от националния отбор за девойки под 17 години станаха

...
Волейболистките от националния отбор за девойки под 17 години станаха
Коментари Харесай

Волейболистките U17 - отбор на годината при подрастващите

Волейболистките от националния тим за девойки под 17 години станаха тим на годината в обичайна анкета за " Най-добър млад състезател на България " на уеб страницата за детско-юношески спорт Viasport.bg, S Media и Фондация „ Играй с Развитие “. Призът им бе връчен на специфична гала, която се организира в невероятната конюнктура на Образователно-спортен комплекс „ Лозенец “. Признанието за девойките на Стоян Гунчев идва след четвъртото място на Европейското състезание 2019 в София и класирането за младежкия олимпийски фестивал в Баку 2019 и международното състезание в Египет 2019. Младите волейболистки изпревариха за първото място с голяма преднина юношеските национали по бокс.  Александра Начева е най-хубавият млад състезател на 2018г. @@@

Волейболистите на България под 16 години, които станаха балкански първенци, и техният треньор Мартин Стоев пък получиха специфичния приз на Фондация „ Играй с Развитие “.

Лекоатлетката Александра Начева бе определена за най-хубав млад състезател на България за 2018 година Тя завоюва безапелационно осмото издание на анкетата на уеб страницата за детско-юношески спорт Viasport.bg, S Media и Фондация „ Играй с Развитие “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР