Волейболистките на Локомотив 1929 (София) надиграха ЦСКА , в мач

...
Волейболистките на Локомотив 1929 (София) надиграха ЦСКА , в мач
Коментари Харесай

Страхил Балов: Винаги е приятно да победиш емблематичен клуб

Волейболистките на Локомотив 1929 (София) надиграха ЦСКА , в мач от осми кръг на женското състезание. С това железничарки записаха четвърта победа и се изкачиха на трето място във краткотрайното класиране. Старши-треньорът на Локомотив Страхил Балов съобщи за BGvolleyball.com след триумфа, че успеха е дело на целия състав, като се надява тимът му да резервира тази възходяща линия.

" Винаги е прелестно да надиграеш един от клубовете, който е емблематичен в родния волейбол. Постигнахме четвърта победа. Всички сме щастливи от сполучливото завръщане на женския тим на Локомотив след 10-годишно неявяване. Той бе основан и селектиран с помощта на Бригита Славова и Христина Атанасова. Резултатите ни са в резултат на подбора на качествени девойки, като положителната основа ми разрешава да реализирам потребен подготвителен развой. Създадохме и добър колектив. Всички се трудят неуморно и търсят себедоказване. 50% от състава е с доста млади състезателки под 18 години, като те не се тормозиха при дебюта си в женския отбор. Играят в шампионата с готовност е самочувствие. "

" Поздравявам девойките, всички имаха принос за успеха, само че нападението в лицето на капитанката Елина Сандолова Ива Парталева и Денка Гачева изпъкна и те се оправиха сполучливо. "



" Изградихме порядъчен тим, който демонстрира темперамент и умее да се събира, и да устоява във значимите моменти. Това е втори тайбрек, който взимаме на класни противници, откакто преклонихме и лидера в класирането Казанлък. "

" Хубавото е, че тази година шампионатът при дамите е оспорван и конкурентен. Надявам се да продължим по този начин във възходяща линия и да се наложим в Демакс лига, като тим, от който всеки би трябвало да има почит. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР