Волейболистките на Левски надиграха като домакини Казанлък с 3:0 (25:21,

...
Волейболистките на Левски надиграха като домакини Казанлък с 3:0 (25:21,
Коментари Харесай

Левски удари Казанлък в първата среща от плейофите

Волейболистките на Левски надиграха като домакини Казанлък с 3:0 (25:21, 25:13, 25:14) в първия мач сред двата тима, от 1/4-финалните плейофи в НВЛ-жени, който се игра в столичната зала „ Сиконко “.

С това „ сините “ стартираха с триумф в плейофите и са единствено на победа от класиране за полуфиналите. Реваншът е на 8 март (четвъртък) в зала „ Багира “ в Казанлък.

Домакините имаха известни компликации началото, като проблеми в посрещане и доста неточности ги сложи в ролята на догонващ. Гостенките взеха известна преднина и диктуваха играта. Треньорката Любка Дебърлиева предприе смени, като на полето се появиха младите състезателки Мария Петкова, Мария Йорданова и либерото Виктория Иванова. Рокадата даде резултат и левскарките заиграхапо- устойчиво, с въодушевление и хъс, а това докара до поврат. Мария Петкова застана на крайната линия, а след нейна серия от сервис и отлични отигравания в офанзива, „ сините “ прегазиха съперничките и ги оставиха на 21 точки.

В идващите две елементи волейболистките на Левски изцяло направляваха играта и бяха водещият отбор на полето. Домакините взимаха задатък, запазваха го до край и записаха чиста победа за 70 минути игра.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР