Волейболистките на Казанлък надиграха като домакини Славия с 3:2 гейма,

...
Волейболистките на Казанлък надиграха като домакини Славия с 3:2 гейма,
Коментари Харесай

Борислав Крачанов: Важното е, че успяхме да се съберем в тайбрека

Волейболистките на Казанлък надиграха като домакини Славия с 3:2 гейма , в мач от четвъртия кръг на женското състезание на България и записаха трета победа в НВЛ-жени. Представителките на „ розите “ имаха опция да затворят срещата много по-категорично, откакто в четвъртия гейм водеха с 19:14, само че позволиха спад и славистките направиха поврат, което докара до тайбрек.
„ Получи се люта борба със Славия. Изтървахме четвъртия гейм, в който водехме, можехме да го затворим в наша изгода и да победим с 3:1 гейма. Но се получиха наши хлапашки неточности. Важното е, че успяхме да се съберем в тайбрека и да излезем крайни спечелили. “„ Тези неточности са ненапълно от младостта и неналичието на опит на състезателките, както и от боязън, че може да сбъркат. Но би трябвало да привикват и да заобикалят тези неща, упражняват, раздават се и би трябвало да натрупат убеденост. “„ Доволен съм, че победихме, Радвам се, че и публиката в залата, която ни поддържаше в този мач е щастлива от нашия триумф. Искам да благодаря на почитателите, че бяха тук за нас и се надявам да идват още повече хора в залата на нашите мачове “, съобщи старши-треньорът Борислав Крачанов.
„ Лично за мен достигането до тайбрек беше от нашите самостоятелни неточности и липса на централизация в лесни обстановки, подценяване на дадени топки и така нататък Това ни изигра неприятна смешка, като тръгне влака мъчно се стопира. Въпреки, че сме победили с господин Крачанов няма да сме удовлетворени, до момента в който не забележим цялостните благоприятни условия на нашите девойки, тъй като имаме високи условия към тях “, съобщи треньорът Иван Чолев.
Още от изявлението на треньорите Борислав Крачанов и Иван Чолев , както и мненията на МVP на мача – Патрисия Йончева, Мария Кривошийска, Александра Колева, Селин Селим и Кристина Йорданова, можете да видите във видео материала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР