Волейболистките на Берое (Стара Загора) записаха втора победа в женската

...
Волейболистките на Берое (Стара Загора) записаха втора победа в женската
Коментари Харесай

Берое би като гост Славия в женското първенство

Волейболистките на Берое (Стара Загора) записаха втора победа в женската Демакс лига. " Зелено-белите " надиграха домакините от Славия с 3:0 (25:14, 25:20, 26:24) в мач от 6-ия кръг,зигран в столичната зала " Панайот Пондалов ".

Старозагорки са 3-и във краткотрайното класиране със 7 точки след 2 победи и 2 загуби, до момента в който " белите " са на 6-о място с 6 точки след 2 победи и 3 загуби. В идващия кръг Берое посреща Перун (Варна) в събота (23 януари), а Славия пък гостува на шампионките от Марица (Пловдив) ден по-късно.

Берое стартира стремително в първия ден, като поведе със 7:0. След това Славия последователно навлезе в мача, само че поради недостатъци в посрещането не съумя да се опълчи на противника старозагорки. Втората част още веднъж бе под диктовката на Берое и продължи по този начин до края. Авансът на " зелено-белите " се усили на 2:0 след 25:20. В третия гейм Славия най-сетне сподели благоприятни условия, като водеше до 17-а точка. Момичетата на Диян Боюклиев изравниха, след което играта продължи точка за точка. Развоят на срещата бе решен в основните моменти, като тогава Берое сподели повече резистентност и се поздрави с успеха след 26:24 и 3:0.

По информация на BGvolleyball.com

Снимки: BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР