Волейболистките на България заминаха за Арнхем (Нидерландия), който е един

...
Волейболистките на България заминаха за Арнхем (Нидерландия), който е един
Коментари Харесай

Гергана Димитрова: Зарядът на старта на световното ще е голям

Волейболистките на България отпътуваха за Арнхем (Нидерландия), който е един от градовете-домакини на Световното състезание за дами. " Лъвиците " приключиха сполучливо подготовката си за шампионата, като надиграха два пъти Република Корея с по 3:0 гейма. Момичетата на Лоренцо Мичели са в Група С на Мондиала, а противници им са Съединени американски щати, Сърбия, Германия, Канада и Казахстан. Ето какво показа пред BGvolleyball.com след последните инспекции националката Гергана Димитрова:
 Любо Ганев пред Sportal.bg: По-възрастните волейболистки не са в националния, тъй като желаеме да вдигнем равнището Любо Ганев пред Sportal.bg: По-възрастните волейболистки не са в националния, тъй като желаеме да вдигнем равнището
" Важно е, че се дава опция за изява на повече състезателки, включват се доста добре, с въодушевление всичко се получава. По-класни сме, а и физически превъзхождаме Корея. Изиграхме няколко контроли, имахме игрово време. Корейките имат много по-различен жанр, само че успяхме да се приспособяваме - сигурно е мъчно да се нагодиш против тимове от Азия. "
 Лоренцо Мичели разгласи състава за Световното състезание Лоренцо Мичели разгласи състава за Световното състезание
" Трябва да сме оптимално съсредоточени, да сме здрави. Със сигурност ще ни бъде мъчно против Германия, въпреки всичко това е първи мач. Самата конфигурация в главите ни, че международното стартира, зарядът ще е огромен. Надявам се да се получи прекрасен мач и да се поздравим с победа. Пожелавам си само да сме здрави ", приключи Димитрова.

Снимки: startphoto.bg

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР