Волейболистката Виктория Григорова стана изключително известна с участието си в

...
Волейболистката Виктория Григорова стана изключително известна с участието си в
Коментари Харесай

Ще продължи ли кариерата си във волейбола Виктория Григорова от “Игри на волята”?

Волейболистката Виктория Григорова стана извънредно известна с присъединяване си в предаването “Игри на волята ”. Там тя се класира измежду 5-те финалисти, само че отпадна в полуфиналната борба.

Бившата волейболистка на Левски Марица (Пловдив) бе посетител във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out .

“Аз си бях споделила, че в случай че ми се обадят от " Игри на волята ", ще дам пауза на волейболната си кариера и ще мисля. Още мисля в този момент, дала съм си време до Нова година и по-късно ще видя дали ще продължа да се състезавам ”, съобщи Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
 Ето кой тим поддържа Виктория от “Игри на волята ” на СП в Катар 2022 Ето кой тим поддържа Виктория от “Игри на волята ” на СП в Катар 2022
“Ако кажа, че нямам оферти, в действителност ще излъжа, само че не съм влизала в зала от края на април или началото на май. Така че за момента не знам какво ще върша с моята волейболна кариера. Сега съм се отдала малко на други неща, само че ще забележим, може да ми домъчнее и да се върна в залата. Имах две оферти от непознати тимове, а за български тимове няма какво да разясня, тъй като е повече от ясно, че моето сърце остана в Марица. Но ще видим… ”,, съобщи Виктория Григорова във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
7
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР