Волейболистите от националния отбор на България записаха 4-а поредна и

...
Волейболистите от националния отбор на България записаха 4-а поредна и
Коментари Харесай

България не успя и срещу Русия

Волейболистите от националния тим на България записаха 4-а поредна и общо 8-а загуба в Лигата на нациите. Момчетата на Силвано Пранди паднаха от мощния отбор на Русия с 0:3 (20:25, 20:25, 21:25) във втория си мач от шампионата в Група 16 от 4-ия уикенд в Лигата, игран тази нощ пред към 2000 фенове в зала " Аецин Токантинс " в Куяба (Бразилия), написа sportal.bg.

По този метод българските " лъвове " не престават да са на 12-о място във краткотрайното общо класиране с 3 победи, 8 загуби и 8 точки. Русия пък е 3-а с 9 победи, 2 загуби и 26 точки. Утре (24 юни), в последната си среща на шампионата, България ще играе против Германия, която по-късно тази нощ ще излезе против домакините от Бразилия. " Сборная " пък ще спори с олимпийските първенци от " Селесао " в най-интересния дуел на шампионата. Мачовете са надлежно от 00,00 и 03,00 часа българско време през нощта.

Началото на първия гейм беше по-добро за българите, които поведоха с 2:0 след мощна офанзива на Цветан Соколов и контра блок-аут на Мартин Атанасов. Технично отиграване на Ярослав Подлесних и навън на Цецо Соколов и 2:2. Русия съумя да дръпне при 6:4 след офанзива на Фьодор Воронков и неточност на Розалин Пенчев. До техническото спирането разликата стана 8:5 след неточност на българския разпределител Георги Сеганов. Ас на Виктор Полетаев и 9:5. Постепенно България понижи изоставането си до 12:11 след неточност на " Сборная " от сервис и ас на Атанасов. Русия си върна преимуществото при 16:13 след офанзива на Полетаев и отлична обсада на Илиас Куркаев. " Лъвовете " още веднъж стопиха пасива си до 17:16 след навън на Воронков и мощен ас на Пенчев. Две следващи неточности на " трикольорите " и ас на Воронков - 20:16 за Русия и тайм-аут за Силвано Пранди. Въпреки това, играта продължи точка за точка до 23:19, след което играчите на Туомас Самелвуо умерено взеха гейма с 25:20 след нова мощна офанзива на Полетаев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР