Волейболистите от националния отбор на България записаха 2 поредни победи

...
Волейболистите от националния отбор на България записаха 2 поредни победи
Коментари Харесай

България излиза срещу кошмара си от Лигата на нациите

Волейболистите от националния тим на България записаха 2 следващи победи с по 3:0 над Гърция и Румъния на Евроволей 2019), само че довечера излизат за третата си среща в Монпелие (Франция).

Възпитаниците на Силвано Пранди ще срещнат кошмара си от тазгодишното издание на Лигата на нациите - Португалия.
 България - Румъния 3:0 @@@
На 2 юни националите записаха историческа загуба от Португалия с 1:3 (21:25, 25:19, 26:28, 23:25) в мача от 3-ия кръг на шампионата в Мендоса (Аржентина) от Лигата на нациите.

Това бе една от двете победи на Португалия в Лигата на нациите, само че все пак тя не оказа помощ на “иберийците” да запазят мястото си в шампионата.

Португалия позволи загуба от Италия с 0:3 в първия си дуел на Евроволей 2019, само че през вчерашния ден почива и резервира сили за борбата си против България.

Цветан Соколов и съотборниците му ще гонят единствено победа, която на процедура ще ги класира за идната фаза на европейското състезание - 1/8-финалите.
 България - Румъния 3:0 @@@

Силвано Пранди надали ще прави опити с главния състав, само че който и да е на игрището задачата е единствено една - триумф.
 България - Румъния 3:0 @@@

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ

БЪЛГАРИЯ - ПОРТУГАЛИЯ

БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Мартин Атанасов, Тодор Скримов, Виктор Йосифов, Светослав Гоцев - Теодор Салпаров-либеро

Резерви: Добромир Димитров, Венелин Кадънков, Николай Пенчев, Георги Петров, Теодор Тодоров, Алекс Грозданов, Петър Каракашев-либеро

Старши треньор: СИЛВАНО ПРАНДИ

ПОРТУГАЛИЯ: Мигел Тавареш, Марко Ферейра, Лоуренсо Мартинс, Алешандре Ферейра, Нуно Тейшейра, Филип Цветичанин - Жануарио Алвар-либеро

Резерви: Тиаго Виолаш, Жоао Шимоеш, Фелипе Мартинс, Бруно Куня, Гилерме Менезеш, Жоао Фидалго-либеро

Старши треньор: УГО СИЛВА.

ГЛЕДАЙТЕ мача БЪЛГАРИЯ - ПОРТУГАЛИЯ онлайн ТУК!!!

ГЛЕДАЙТЕ мача БЪЛГАРИЯ - ПОРТУГАЛИЯ онлайн ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР