Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за

...
Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за
Коментари Харесай

Хебър слага в специална витрина 8-ата си награда за Отбор на месеца

Волейболистите от мъжкия тим на Хебър (Пазарджик) завоюваха наградата за Отбор №1 на месец януари в обичайна анкета на Пресклуб " България ".

Признанието на спортните публицисти идва след спечелването на Купа България 2023, което стана факт в края на януари в зала „ Васил Левски “. 

Трофеят от този шампионат е четвърти в клубната витрина на пазарджиклии. 
 Волейболният Хебър е Отбор на месец януари Волейболният Хебър е Отбор на месец януари
Общо до момента пък пазарджиклии са отличени за Отбор на месеца 8 пъти от 2019 година до момента.
5  Волейболният Хебър (Пазарджик) е тим на месеца
Президентът на Хебър Александър Иванов се похвали, че към този момент имат специфична клубна витрина за извоюваните оценки.
5  Волейболният Хебър (Пазарджик) е тим на месеца
" Благодаря на публицистите, че са ни подкрепили. Винаги и вълнуващо и доста прекрасен миг да присъстваме тук. За нас е доста значима тази оценка на спортните публицисти. Имаме към този момент клубна витрина, където са изложени извоюваните титли. Сега като се приберем, ще сложим и това отличие там. “
 Шампионската купа на България е единствената цел пред Хебър Шампионската купа на България е единствената цел пред Хебър
„ За Купа България се получи доста първокласен шампионат. Имаше забавни и оспорвани мачове. Включително финалът беше доста по-вълнуващ от нормално. Надявам се с такива дуели шампионата да пораства и да се развива. Да има по-качествен волейбол и възходяща гледаемост. И не на последно място да се получи по-голям театър, тъй като почитателите го заслужават. "
 Шампионите имат кардинална сделка с Камило Плачи и за идващия сезон Шампионите имат кардинална сделка с Камило Плачи и за идващия сезон
" Смея да настоявам, че ние от Хебър допринесохме за повишението на равнището на шампионата, както и да се получи забавно състезание. Клубовете започнаха да влагат повече, което си проличава с привличането на състезателите и възможните им хонорари, Някои от тях стартират да влагат в отвън волейболни планове, което е показателно за поетия път. "

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР