Волейболистите на Полша могат да се озоват в домашна атмосфера

...
Волейболистите на Полша могат да се озоват в домашна атмосфера
Коментари Харесай

Полша ще ни отмъква домакинското предимство

Волейболистите на Полша могат да се озоват в домашна атмосфера за решителния конфликт за първото място в група D във Варна против България. Макар родните трикольори да имат преимуществото да играят в морската ни столица, е доста евентуално да се окаже по този начин, че точно международните първенци да получат по-солидна поддръжка в зала „ Конгресна”. След първите срещи стана видно, че селекцията на Витал Хейнен се радва на сериозен комфорт, що се касае до наличието на полски почитатели по трибуните. Сблъсъкът сред дружината и Финландия, извоюван от първенците с 3:1, провокира страхотни безредици, като „ Конгресна” бе изпълнена с последователи и на двата тима. Именно тези на Полша обаче направиха усещане поради ненадейно огромния им брой.
 @@@
Проверка на „ Тема Спорт” сподели, че залата за конфликта с поляците на следващия ден към този момент е продадена. Това значи, че 5100 фенове ще заемат своите места в оборудването, само че е съвсем несъмнено, че ще има забележителен паритет сред тези, които ще поддържат лъвовете на Пламен Константинов, и тези, които ще викат за „ гостите” от Полша.
 @@@

Световните първенци ще подгреят за конфликта с трикольорите ни през днешния ден против Иран. Много е допустимо да се получи тройна въртележка в групата, която би могла да изведе точно България до върха. Дотук момчетата на Хейнен извлякоха максимума от подгряващите си срещи, излизайки отпред в подреждането с 3 победи против посочените за новобранци в борбата за класиране за идната фаза Куба, Пуерто Рико и Финландия.

Никола СТЕФАНОВ, " Тема Спорт "
Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!! СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - КУБА 3:0 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР