Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) продължават победната си серия в

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) продължават победната си серия в
Коментари Харесай

Красимир Георгиев: Продължаваме на пълни обороти да гоним целите си

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) не престават победната си серия в Efbet Супер Волей, откакто надиграха като посетители Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма в среща от предпоследния 21-и кръг. Ето какво сподели пред BGvolleyball.com централният блокировач на бургазлии Красимир Георгиев:
 Нефтохимик завоюва постоянния сезон в НВЛ Нефтохимик завоюва постоянния сезон в НВЛ
" Радваме се, че побеждаваме! Свършихме огромен размер от работа и сме удовлетворени от резултата. Продължаваме на цялостни обороти да гоним задачите си. Добруджа е тим с много стойностни състезатели, в тяхната зала е обикновено гостуващите тимове да са затруднени. Имаха си своите моменти, ние просто бяхме търпеливи и успяхме да обърнем втория гейм. Изпълнявахме тактически, каквото ни се споделяше и това ни оказа помощ. Може би с отборна игра успяхме да спечелим този мач, както споделих - чакахме своите моменти, бяхме търпеливи, играхме мъдро, подсигурявахме нашите нападатели, в случай че бяха затруднени и играхме сносно на обсада. За мача с Черно море се надявам да се забавляваме на игрището, както във всеки един мач, и в случай че е допустимо да затворим постоянния сезон с победа ", показа Георгиев.
 Нефтохимик си обезпечи най-малко бронз в НВЛ, Пирин се класира за плейофите Нефтохимик си обезпечи най-малко бронз в НВЛ, Пирин се класира за плейофите  Нефтохимик финишира като №1! Победи за Хебър, Левски, ЦСКА, Монтана и Дея Нефтохимик финишира като №1! Победи за Хебър, Левски, ЦСКА, Монтана и Дея
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР