Волейболистите на Локомотив (Пловдив) поведоха с 2:0, но в крайна

...
Волейболистите на Локомотив (Пловдив) поведоха с 2:0, но в крайна
Коментари Харесай

Владимир Орлов: Показахме борбеност срещу шампиона, но третият гейм бе решаващ

Волейболистите на Локомотив (Пловдив) поведоха с 2:0, само че в последна сметка отстъпиха с 2:3 гейма на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) последния мач от 1/4-финалите за Купата на България, с което отпаднаха от шампионата. Въпреки загубата старши треньорът Владимир Орлов съобщи, че е удовлетворен от играта на своите състезатели.

" Не сме имали толкоз мачове на високо равнище, каквито има в първата осмица в Суперлигата. За това ни е мъчно да се оправяме с някои обстановки, когато имаме опция да поведем и да затворим мача. Според мен третият гейм бе решителен. В него на три пъти бяхме равностойни с Нефтохимик и можехме да го обърнем. Ако бяхме оползотворили най-малко две от тези благоприятни условия, можеше да затворим гейма и да победим с 3:0 ".

" Със сигурност, в случай че играехме с тимове от класата на първа осмица, това щеше да докара до един позитивен темп и темперамент за играчите. В началото на сезона имахме два месеца да се готвим за един шампионат, от който зависеше всичко. Това, че не успяхме да се преборим с Левски и останахме във втората осмица подейства и като спирачка в това отношение. В този мач се изправихме против първенеца и притежател на Суперкупата - Нефтохимик, и показахме борбеност. И освен това, демонстрирахме и класа и тези изяви единствено ме радват ".

" Справихме се добре в посрещане. Имахме грешки в завършващата фаза, когато трябваше да бъдем по-твърди, само че все пак аз съм удовлетворен от това, което демонстрираха момчетата. Сега ще се готвим за плейофите, които скоро предстоят в Суперлигата ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР