Волейболистите на Хебър (Пазарджик) се наложиха като домакини над Дунав

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) се наложиха като домакини над Дунав
Коментари Харесай

Драган Иванов: Отборът на Дунав се постара да ни затрудни, хвърли се с всички сили в този мач

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) се постановиха като домакини над Дунав (Русе) с 3:0 гейма, в мач от 1/4-финалите в шампионата за Купа България при мъжете и се класираха за финалната четворка, където ще пазят Трофея. Победен дебют отпред на пазарджиклии означи новият старши-треньор Драган Иванов, който пое отбора единствено преди дни.

Драго Иванов съобщи за BGvolleyball.com, че Дунав се е хвърлил с всички сили в дуела, само че неговите играчи са запазили централизация.

„ Когато тимът побеждава, заслугата е напълно на играчите, приветствам момчетата. Състезателите се оправиха напълно с поставените задания. Отборът на Дунав се постара да ни затрудни, хвърли се с всички сили в този мач. Ние също допуснахме някои непредизвикани бърка. Но в последна сметка волейболистите ни са задоволително опитни и ерудирани. Запазиха централизация и успокоение и завоюваха мача с чиста победа. “

„ Продължаваме напред във финалната четворка и ще пазиме Трофея. Не можем да кажем кой от противниците за полуфиналите е по-удобен, или по-неудобен. За да спечелиш, би трябвало да победиш всички. Няма значение против кого ще се надигнем, излизаме за победа. Излизаме да спечелим и да запазим Трофея в Пазарджик “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР