Волейболистите на Хебър (Пазарджик), които са носители на Купата и

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик), които са носители на Купата и
Коментари Харесай

Носителят на Купата на България Хебър с 5-дневна почивка

Волейболистите на Хебър (Пазарджик), които са носители на Купата и Супер Купата на България, излязоха в насилствена отмора. До тази обстановка се стигна след оповестяване на изключителното състояние в България, по отношение на пандемията от корона вирус и затварянето на локалната зала „ Васил Левски “, което остави отбора без място за тренировки. Заради това управлението на клуба пусна състезателите на Хебър за пет дни за отдих.

Ето какво сподели старши-треньорът на Хебър Атанас Петров за BGvolleyball.com след въвеждане на изключителното състояние:

„ За страдание оповестеното изключително състояние в страната визира всички, нищо не можем да създадем. Няма и къде да упражняваме – нашата зала „ Васил Левски “ в Пазарджик е затворена “. Пуснахме състезателите от състава по домовете за пет дни. Чужденците ни остават в България. Няма време да пътуват и да се връщат. След това още веднъж ги събираме в Пазарджик.

Няма никаква изясненост към този момент какво ни чака и предвид на обстановката занапред ще разискваме по какъв начин ще продължим. Едно е ясно, не можем да останем без тренировки. Ще търсим различни способи за поддържане на форма. Гоним продобиване на купата, въпреки и да не знаем дали ще има продължение на шампионата в Суперлигата. “
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР