Волейболистите на Хебър надираха Левски с 3:0 гейма в мач

...
Волейболистите на Хебър надираха Левски с 3:0 гейма в мач
Коментари Харесай

Владо Николов: Съдията се опита да ни унижи

Волейболистите на Хебър надираха Левски с 3:0 гейма в мач от 3-ия кръг на Суперлигата. В третия гейм, при резултат 8:5 за домакините, треньорът на " сините Владимир Николов извади състава в символ на неодобрение от съдийско присъждане на първия рефер на мача. След размисъл, обаче, Левски се върнаха на терена, случаят бе завършен и мачът бе доигран. Ето какво сподели Владо Николов особено за BGvolleyball.com след тази обстановка:

" Поздравявам Хебър. В този мач противникът бе по-добрият тим. Заявявам, че Хебър изрично ни надигра. Но със своите дейности първият арбитър Илиян Георгиев скапе цялата празнична атмосфера и хубавия мач ".

" Ситуацията се разви по този начин - при резултат 8:4 за Хебър в третия гейм, при наша офанзива, която даже не беше мощна, а пусната, топката падна на земята, удари я. Това стана безусловно пред очите на съдията, само че играта не бе спряна... ".

" Протестирах, само че съдията не ме чу и не пожела да слуша. Отидох при дежурният пратеник с цел да разясним обстановката. Първият арбитър вместо да си признае грешката – стартира да ми вади картони. Ядосах се. В обстановка, в която Хебър ни надиграва изрично, първият арбитър Илиян Георгиев се опита да ни унижи! ".

" Изкарах тима от игрището, с желанието да си тръгнем. Но дежурният пратеник Светослав Златарев ме разубеди. Той ме посъветва, че е по-добре за волейболистите, за почитателите, за всички, които обичат волейбола да доиграем мача. Послушах го и се върнахме ".

" Искам да заявя изрично, че съдийството по никакъв метод не повлия на хода на мача, тъй като Хебър бе по-добрият тим от самото начало и разумно завоюва дуела. Но реферът скапе мача. След това, с цел да се опита да ни компенсира, отсъди три точки в наша изгода, с които ощети домакините... ".

" Накрая, желая да кажа, че шампионата в Суперлигата се развива, с наличието на чужденци равнището на тимовете се покачва. Затова е редно и съдийството и контрола също да се развиват ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР