Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) победиха лесно като гости Дея

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) победиха лесно като гости Дея
Коментари Харесай

Добруджа с лесна победа над Дея спорт

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) победиха елементарно като посетители Дея спорт (Бургас) с 3:0 (25:19, 25:22, 25:19) в мач от междинния 17-и кръг на Суперлигата на България, игран довечера пред едвам към 100 фенове в зала " Младост ".

Така добричлии се изкачиха на 4-о място във краткотрайното класиране с 36 точки след 11 победи и 6 загуби, с колкото е и 5-ия Левски, само че с 31 точки. Дея спорт пък остава на предпоследната 11-а позиция с едвам 3 победи, 14 загуби и 9 точки. В постоянния 18-и кръг Добруджа е хазаин на последния в таблицата Миньор (Перник), до момента в който бургазлии са посетители на " сините ".

Гостите от Добруджа диктуваха изцяло играта, като вземаха постоянен задатък и в трите гейма. След това позволяваха на домакините да ги застигнат, само че до изненада не се стигна, като в края на геймовете добричлии вземаха своето и завоюваха чисто.

ДЕЯ СПОРТ (БУРГАС) - ДОБРУДЖА 07 (ДОБРИЧ) 0:3 (19:25, 22:25, 19:25)
ДЕЯ СПОРТ: Христо Енков, Георги Петров, Александър Митков, Стоян Златев, Георги Димитров, Кристофър Петров - Мирослав Братанов-либеро (Георги Михалев, Александър Борисов)
Старши треньор: ВЕСЕЛА БРАТОЕВА
ДОБРУДЖА 07: Александър Мжелский, Велизар Чернокожев, Давиде Ковач, Галин Николов, Александър Кордев, Денис Чавдаров - Николай Тодоров-либеро (Игор Антонюк)
Старши треньор: ПЛАМЕН ХРИСТОВ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР