Волейболистите на Дея спорт (Бургас) записаха 13-а победа в efbet

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) записаха 13-а победа в efbet
Коментари Харесай

Франческо Кадеду: Знам, че в плейофа най-вероятно ще играем още веднъж срещу ЦСКА

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) записаха 13-а победа в efbet Супер Волей, откакто надвиха над ЦСКА с 3:2 гейма в среща от 19-и кръг, изиграна в зала " Васил Симов ". 

Ето какво сподели след мача старши треньорът на бургазлии Франческо Кадеду:  
 Дея спорт излъга ЦСКА в София след страхотна драма в дербито на НВЛ, необикновен Димитър Димитров с 35 точки (7 аса!) Дея спорт излъга ЦСКА в София след страхотна драма в дербито на НВЛ, необикновен Димитър Димитров с 35 точки (7 аса!)
“Понякога сме по-спокойни, само че от време на време във волейбола сме и напрегнат. Първият полусезон не беше толкоз добър, в този момент сме длъжни да демонстрираме най-хубавото. Понякога играчите се стремят да дават най-хубавото, само че не постоянно се получава. Наистина доста значима победа. Димитър Димитров е доста добър, само че те се представяха доста добре и в центъра. Знам, че в плейофа най-вероятно ще играем още един път против тях. Ще забележим. Дойдох едвам при започване на януари и по тази причина, ние към момента играем като тим, който е при започване на нещо огромно. За мен е обикновено. Опитваме нови неща. Не е елементарно за играчите сигурно. Езикът не оказва помощ, само че мисля, че се стиковаме още повече, когато стартират плейфоите. Ние сме огромни характери и ще го покажем. ”

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР