Волейболистите на Дея спорт (Бургас) се класираха за 1/16-финалите на

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) се класираха за 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Венцислав Симеонов: Страхотно начало на пътя ни в европейските турнири

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) се класираха за 1/16-финалите на третия по мощ европейски шампионат " Чалъндж къп ". Воденият от Венцислав Симеонов отбор победи испанския Гуагуас (Лас Палмас) с 3:1 гейма и 15:13 в " златния " гейм в мача-реванш от 1/32-финалите и продължава напред в шампионата. След мача старши треньорът на бургазлии Венцислав Симеонов изрази удовлетворение от играта на своите състезатели в тази борба.
 Дея спорт напред в Дея спорт напред в " Чалъндж къп " след поврат и " златен " гейм против Лас Палмас
" Първият мач също го изграхме добре, само че заради аргументи, които не желая да коменитирам, не можахме да издържим. В този дуел показахме сърцата игра, може би на лимита на нашите настоящи благоприятни условия. Трябваше темперамент, предпочитание и малко риск да се поеме. Накрая успяхме против тим, който имаше искания да играе във финалната четворка на шампионата този сезон. Отбелязахме ужасно начало на пътя ни в европейските шампионати. Надявам се след време да имам насладата да видя цялостна зала, въодушевени почитатели и страхотна конюнктура. Когато непременно би трябвало да спечелиш, е доста мъчно да влезеш в мача на 100%. На нас ни трябваше един гейм, с цел да се разиграем. Момчетата демонстрираха харектер, предпочитание и най-много една прилична игра на европейско равнище ", показа Симеонов след срещата.

" На 1/16-финалите ще се надигнем против Лозана (Швейцария). Ще имаме две-три седмици да ги разучим, само че с ентусиазма, с който разполагаме, няма съперник, против който да не се раздадем. Първият мач е тук, уповавам се да видя цялостна зала и да зарадваме почитателите. След този триумф следва дуел с Монтана от българското състезание. Заминаваме в събота за Монтана. Нямаме време. Ще гледаме малко да възстановим страстите и физиката, с цел да може там да се представим на същото равнище, както довечера ", приключи треньорът на Дея спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР