Волейболистите на Берое 2016 вече са в Смолян, където ще

...
Волейболистите на Берое 2016 вече са в Смолян, където ще
Коментари Харесай

Берое открива сезона с подготовка в Смолян

Волейболистите на Берое 2016 към този момент са в Смолян, където ще бъде извършен подготвителният лагер на отбора преди първото присъединяване в най-високото равнище на вътрешното състезание - Суперлигата. С отбора от Стара Загора не отпътуваха Георги Захариев и Руси Желев, които водят подготовка с националните тимове. Те ще се причислят към състава по време на лагера.

" Зелено-белите " ще останат в Смолян десетина дни, в които наставникът Иван Тасев и поканеният за кондиционен треньор Величко Денчев ще работят върху физическата форма на играчите. В тима няма контузени играчи и всички се готвят пълноценно за новия сезон.

Първите контролни срещи на отбора ще се играят през септември, а първите срещи от шампионата са от квалификационния шампионат в Добрич, където противници са ВК Добруджа 07 (Добрич), ВК Пирин (Разлог) и ВК Арда (Кърджали). Отборите заели първите две места в него ще вземат участие в първата осмица на Суперлигата през сезон 2020/21, а третият и четвъртият - във втората осмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР