Волейболисти на Левски София спечелиха първото издание на турнира за

...
Волейболисти на Левски София спечелиха първото издание на турнира за
Коментари Харесай

Волейболистите на Левски София триумфираха в турнира за Купа България за момчета U18

Волейболисти на Левски София завоюваха първото издание на шампионата за Купата на България за момчета под 18 години. Надпреварата се организира в столичната зала „ Панайот Пондалов “.

В разногласието за трофея участваха четири тима - първенците от миналите квалификационни шампионати, които се класираха непосредствено за Държавните финали – домакините от Славия, Левски София, Люлин (София) и Добруджа 07 (Добрич).

Участниците играха всеки против всеки. Двубоите бяха в три гейма, като всеки гейм носи точка.

Получи се извънредно оспорвана и забавна конкуренция, с доста обрати и изненади. Два тима – Левски и Люлин приключиха с безусловно идентичен актив от победи и загуби, както и еднообразно геймово съответствие. Съставът на Люлин надигра Левски с 2:1, само че по-късно отстъпи на Добруджа с 1:2. Така се наложи да се гледа точковото съответствие в изиграните геймове. С една точка повече бе отборът на Левски София, който победи с първия исторически трофей в тази възраст. Волейболистите на Люлин приключиха на втора позиция. Трети са представителите на Добруджа 07. Четвърти се подредиха домакините от Славия.

Надпреварата бе генерална подготовка преди държавните финали за момчета под 18 години. Показаната равноценност в този шампионат дава обещание забавни конфликти в разногласието за купата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР