Волейболистът Николай Учиков е оптимист за представянето на националния отбор

...
Волейболистът Николай Учиков е оптимист за представянето на националния отбор
Коментари Харесай

Учиков: Готови сме! Очакваме пълни трибуни!

Волейболистът Николай Учиков е оптимист за представянето на националния тим на започващото в края на седмицата Световно състезание за мъже, на което България е съоранизатор зоаедно с Италия. " На прага сме на международното, към този момент не остава време за кой знае какво още. Мисля, че направихме добра подготовка. Отделихме задоволително време да упражняваме, да почистим някои неточности, които имаме. Контролите сигурно оказват помощ да се доусъвършенстват някои неща още и мисля, че сме подготвени ", съобщи Учиков.
България открива акцията в групата против Финландия на 9 септември във Варна. " Искрено се надявам да са цялостни трибуните на мача с Финландия. Това е нещо, което като страст допускам, че няма да може да се изпита повторно. Пожелавам си хората да са тук, да ни поддържат, да съумяваме да ги зарадваме на макс, да покажем нашата игра и се надявам на едно хубаво показване ", сподели още той.
Състезателите, водени от селекционера Пламен Константинов, се изправят още против Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати ще изпратят България във втората фаза в " Арена Армеец " в София сред 21 и 23 септември. По същото време във Варна ще се водят други звездни волейболни конфликти, водещи към финалите в Торино и най-желаната волейболна купа.
Битки към трофея ще се водят от 12 до 18 септември и в русенската " Арена Монбат ". Там ще дойдат някои от най-силните волейболисти в света, като по време на първата фаза край Дунав ще демонстрират умения звездите на Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР