Волейболистът на ЦСКА Венцислав Георгиев се присъедини към подготовката на

...
Волейболистът на ЦСКА Венцислав Георгиев се присъедини към подготовката на
Коментари Харесай

Венци Георгиев: Първенството ще е много равностойно

Волейболистът на ЦСКА Венцислав Георгиев се причисли към подготовката на тима. Диагоналът, който през лятото лекуваше травма в рамото, показа какво е положението му и дали ще бъде подготвен за началото на шампионата.  ЦСКА резервира тима от предишния сезон

" Малко по-добре съм. Имах съществени проблеми с рамото, ставаше въпрос за някакви разкъсвания. Говорих със експерти. Направих къса рехабилитация. Реално ние към момента не сме почнали да играем с топка. Когато това стане, ще схвана в какво положение е рамото. Иначе в друго отношение съм добре. До една-две седмици ще вляза в тренировките наедно с останалите. Здравословно би трябвало да съм подготвен за началото на сезона, към този момент с подготовката зависи от мен в каква форма ще бъда ", сподели Георгиев.


ЦСКА притегли единствено един нов състезател – Симеон Александров от Левски.

" Той също има здравословни проблеми, с него сме на по-облекчен режим. Всички в тима се познаваме със Симеон и мисля, че няма да има приблем с неговата акомодация ", разяснява диагоналът на ЦСКА.



" Другите тимове много се укрепиха. Аз действително не знам на какво равнище са чужденците, които идват в България. Финансово сносно са и Хебър, и Монтана, за Нефтохимик е ясно, Левски също е добре. Мисля, че ще е доста равностойно състезание ", добави Венцислав Георгиев пред BGvolleyball.com .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР