Волейболистът Матей Казийски заяви, че изпитва голям глад за успехи

...
Волейболистът Матей Казийски заяви, че изпитва голям глад за успехи
Коментари Харесай

Казийски се насочва с глад за успехи в новия съвместен проект с Радостин Стойчев

Волейболистът Матей Казийски съобщи, че изпитва огромен апетит за триумфи с новия си тим " Сточня " (Шчечин). В полския клуб българският посрещач стартира упорит план с Радостин Стойчев, който преди дни беше показан като състезателен шеф.

Двамата ще продължат взаимната си работа след интервала 2005 - 2015 година, когато бяха дружно в " Славия ", " Динамо " (Москва), " Тренто " и " Халкбанк ". Най-успешният им престой беше в " Тренто ", където за седем сезона завоюваха 16 трофея.

" Ако съм почтен, гладът е даже по-голям от преди. Това, което успяхме да създадем в предходните години, е в предишното. Сега е времето за Полша или началото на изцяло нова страница в моя живот. Щастлив съм и съм разчувствуван, че ще имам опцията да тествам равнището и качествата си в доста мощно състезание ", сподели Казийски в изявление пред клубния уебсайт.

Волейболистът добави, че и преди е имал интерес да играе в тима, като идването на Стойчев е изиграло значима роля за крайното му решение.

" Имах удоволствието да работя с него дълги години и знам, че той е извънреден специалист. Той е експерт и по тази причина съм уверен, че неговото наличие ще помогне за вярното действие на клуба в разнообразни аспекти ", съобщи Казийски.



През лятото клубът от Шчечин беше платен от локалната корабостроителна компания и съобщи упоритости да построи конкурентен тим, който да се бори за челно класиране в шампионата. Тимът към този момент притегли един от най-хубавите полски национали в последните години - Бартош Курек.

" Целта ми за идния сезон е елементарна - да печеля всичко. Задачата ще бъде сложна, тъй като в сметките са доста положителни тимове, само че ние желаеме да се надигнем против тях. Не пристигнах тук просто да бъда част от шампионата. Не се интересувам от присъединяване, а единствено от хубавичко работа и успехите ", сподели още българският волейболист.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР