Волейболен клуб ЦСКА пусна в продажба билетите за предстоящите два

...
Волейболен клуб ЦСКА пусна в продажба билетите за предстоящите два
Коментари Харесай

ВК ЦСКА пусна билетите за плейофа срещу Монтана


Волейболен клуб ЦСКА пусна в продажба билетите за идните два мача от полуфиналния плейоф в Суперлигата против Монтана. Третият и четвъртият дуел от серията ще се играят надлежно на 29 и 30 март (четвъртък и петък) от 18:30 часа в зала "Христо Ботев" в София.

След като двата тима завоюваха по един мач в Монтана, в петък е допустимо да се реши финалистът в Суперлигата. Това би бил отборът, който реализира триумф и в двете срещи. В противоположен случай ще се организира и пети дуел, хазаин на който ще бъде Монтана.

Цената на билетите е 6 лв., като деца до 10 години ще могат да гледат мачовете гратис. Притежателите на карта "100 сърца за ЦСКА" могат да вземат билет с 50% отстъпка за 3 лв. от офисите на клуба в зала "Васил Симов" до 17:00 часа през днешния ден или на следващия ден сред 10:00 и 17:00 часа.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец", както и онлайн на www.ticketpro.bg. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР